Fürdőterápia esszenciális olajokkal


A Piroche Cosmetiques aromaterápiás fürdői rendkívül magas hatásfokkal bírnak. A kellemes, relaxáló hangulatú fürdőterápiás kezelései célzott hatást gyakorolnak a szervezetre, nyugtató hatású az elmére, és táplálja a bőrt.


Fürdőterápia

Algafürdő


Az algafürdő magas ásványi tartalmánál fogva reminalizálja a bőrt, aktív salakanyag kiválasztó hatása révén méregtelenít, salaktalanít.
Mindenkinek ajánlott!


AA. /Anti Aqua/ - víztelenítő fürdő


A genárium fürdőolajnak kiválasztó hatása van, elősegíti a bőr alsó rétegéből és a kötőszövetből történő vízkiválasztást. Ödéma, vizesedés, kezelésére kiváló készítmény.
Ajánlott kismamáknak végtagvizesedés esetén, vizes kötőszövetű súlyfelesleg esetén, és minden olyan betegség tüneteinek javítására, ami a vízháztartás felborulásának következtében jött létre.


HC -Regeneráló fürdő

A legtöbb féle esszeciális olajat tartalmazó fürdőolaj regenerálja a bőrt és a szöveteket, erősítő és kiegyensúlyozó hatású. Kiváló szépségfürdő.
Ajánlott a bioenergetikai egyensúly harmonizálásához.


Niauli R. - Méregtelenítő fürdő

Erős keringésfokozó hatása miatt élénkít, melegít, és salaktalanít. Ajánlott betegség után, és minden olyan esetben amikor a szervezetünk sok méreganyagot halmozott fel. Erős detoxikáló hatású.


C - Calmante- nyugtató fürdő

Lágyan nyugtató, és feszültség-mentesítő hatással rendelkezik. Ideális kismamáknak, és gyermekeknek is.


AS – antistressz fürdő

A pikáns, kellemes illatú fürdőolaj erősen nyugtató és feszültség-mentesítő hatású. Különösen a fizikai és pszihikai stressz hatására létrejött izomcsomók, görcsök és feszülések oldására alkalmas.


E – Energetizáló fürdő

Az energiaadó fürdő növeli a tónust, feszesítő és frissítő hatása van. Ajánlott a laza bőr kezeléséhez, valamint fáradság, esetén vitalizáláshoz.


AC – Lerakódások kezeléséhez

A szantálfaolajat tartalmazó fürdő elősegíti a kristályos lerakódások feloldását. Ideális a kötött cellulit, a meszesedések, miómák, és más különféle daganatok kezeléséhez.

Wellmed Studio Blog
Egészségpénztárak
Tudj meg többet rólam
Wellmed Stúdió Árlista