Őssejtek az Alpesi rózsából


Regeneráló arckezelések

Rosalpine intenzív bőrmegújító csomag:


Ha túl rossz minőségűnek érzi a bőrét, száraz és vízhiányos érzetű bármit is tesz vele, akkor a következő intenzív növényi őssejtes kúrát javasoljuk:
5 alkalom (heti egy gyakorisággal) arc-nyak-dekoltázs kezelés
+ otthoni használatra egy alpesi gyógynövény szérum és egy bőrtípusnak megfelelő arckrém

A csomag ára: 98.000 Ft
(ez 37.000 Ft megtakarítást jelent a kezelések és a termékek egyenkénti árához képest)
A csomag összértéke: 135.000 Ft

A kúra befejezése után a bőr látványosan szebb, egészségesebb és hidratáltabb lesz. Az apróbb szarkalábak elhalványodnak és ragyogó kisugárzást kölcsönöz a bőrnek.

Miért különleges a növényi őssejt?

Függetlenül az őssejt eredetétől, (emberi, állati, növényi) mindegyik tartalmaz olyan genetikai faktorokat amik a sejtek önmegújító képességét segítik elő. Számos kutatás is bebizonyította, hogy a növényi őssejtes kezelés során a bőr nagy mértékben regenerálódik, még az idős bőrben található őssejtek is visszanyerik a sejtképző képességüket.

Az emberi őssejtek (amik a hámréteg legalsó rétegében az epidermisben találhatóak) új sejteket hoznak létre, és regenerálják a sérült sejteket, de bőr öregedésével a bőrben található őssejtek sejtmegújító képessége csökken. Erre találtak megoldást a kutatók, a növényi őssejt bevonásával, ami egy innovatív lépés a kozmetikai iparban.

Növényi őssejteket már kinyertek egy különleges almafajtából, de a legújabb őssejt kutatások alpesi rózsára irányultak, ellenálló képessége és esszenciális összetevői által.

A Piroche Cosmetiques ROSALPINE növényi őssejt terápiás anyagai:


 • 100%-ban természetes hatóanyagokból állnak
 • aktivizálja az emberi őssejt működését
 • alátámasztja a bőr regenerálódását
 • elősegíti a bőr védő barrierjét
 • ellenállóvá teszi a bőrt a klimatikus változásoknak

Őssejtek az Alpesi rózsából

A kezelés:

A Piroche Cosmetiques Rosalpine növényi őssejtes kezelése egy magas hatású kozmetikus által is elvégezhető kezelés. Nincs szükség drasztikus beavatkozásra, nincs tű, nincs hámlasztás, nincs fájdalom.
A magas technológiával előállított termékek a nano méretnek köszönhetően ultrahangos kezeléssel könnyen bejuttathatók a bőr megfelelő rétegeibe. Az arcbőrt leradírozzuk a Rosalpine Phyto Staminal finomszemcsés radírral, majd a ultrahangkezelés következik, amely során a Rosalpine növényi őssejtes szérumot bevisszük a bőr megfelelő mélységébe. Ezt követi a Rosalpine Phyto Staminal pakolás, ami 10 perc alatt fejti ki hatását.
A kezelés végére a bőr csodálatos változáson megy keresztül: sugárzóan szép, homogén, fiatal és egészséges bőrt kapunk 100 %-ban természetes módon!

A kezelésben résztvevők bőre a rendszeres kezeléseknek köszönhetően 70%-al kevesebbet öregszik.

A Rosalpine növényi őssejtes kezelés nemcsak az arcbőr, hanem a teljes test kezelésére alkalmas, ne feledjük, hogy a nyakunk, kezünk és a többi testrészünk sem áll ellen az öregedésnek.

Rosalpine növényi őssejtes kezelése
 1. Arckezelés
  A kezelés időtartalma: 60 perc
  Ára: 18.000,- Ft
 2. Arc-nyak-dekoltázs-kéz kezelés
  A kezelés időtartalma: 90 perc
  Ára: 24.000,- Ft
 3. Teljes test kezelés
  A kezelés időtartalma: 120 perc
  Ára: 28.000,- Ft


Relax kezelés


Wellmed Studio Blog
Menyasszony felkészítő program
Tudj meg többet rólam
Wellmed Stúdió Árlista