ROSALPINE - Növényi őssejtes arckezelés


Regeneráló arckezelések

Miért különleges a növényi őssejt?

Függetlenül az őssejt eredetétől, (emberi, állati, növényi) mindegyik tartalmaz olyan genetikai faktorokat amik a sejtek önmegújító képességét segítik elő. Számos kutatás is bebizonyította, hogy a növényi őssejtes kezelés során a bőr nagy mértékben regenerálódik, még az idős bőrben található őssejtek is visszanyerik a sejtképző képességüket.

Az emberi őssejtek (amik a hámréteg legalsó rétegében az epidermisben találhatóak) új sejteket hoznak létre, és regenerálják a sérült sejteket, de bőr öregedésével a bőrben található őssejtek sejtmegújító képessége csökken. Erre találtak megoldást a kutatók, a növényi őssejt bevonásával, ami egy innovatív lépés a kozmetikai iparban.

Növényi őssejteket már kinyertek egy különleges almafajtából, de a legújabb őssejt kutatások alpesi rózsára irányultak, ellenálló képessége és esszenciális összetevői által.

A Piroche Cosmetiques ROSALPINE növényi őssejt terápiás anyagai:


  • 100%-ban természetes hatóanyagokból állnak
  • aktivizálja az emberi őssejt működését
  • alátámasztja a bőr regenerálódását
  • elősegíti a bőr védő barrierjét
  • ellenállóvá teszi a bőrt a klimatikus változásoknak

A kezelés:

A Piroche Cosmetiques Rosalpine növényi őssejtes kezelése egy magas hatású kozmetikus által is elvégezhető kezelés. Nincs szükség drasztikus beavatkozásra, nincs tű, nincs hámlasztás, nincs fájdalom.
A magas technológiával előállított termékek a nano méretnek köszönhetően ultrahangos kezeléssel könnyen bejuttathatók a bőr megfelelő rétegeibe. Az arcbőrt leradírozzuk a Rosalpine Phyto Staminal finomszemcsés radírral, majd a ultrahangkezelés következik, amely során a Rosalpine növényi őssejtes szérumot bevisszük a bőr megfelelő mélységébe. Ezt követi a Rosalpine Phyto Staminal pakolás, ami 10 perc alatt fejti ki hatását.
A kezelés végére a bőr csodálatos változáson megy keresztül: sugárzóan szép, homogén, fiatal és egészséges bőrt kapunk 100 %-ban természetes módon!

A kezelésben résztvevők bőre a rendszeres kezeléseknek köszönhetően 70%-al kevesebbet öregszik.

A Rosalpine növényi őssejtes kezelés nemcsak az arcbőr, hanem a teljes test kezelésére alkalmas, ne feledjük, hogy a nyakunk, kezünk és a többi testrészünk sem áll ellen az öregedésnek.

A kezelés lépései:
- peeling
- ultrahangos hatóanyagbevitel
- arc-shiatsu masszázs
- arcmaszk

Őssejtek az Alpesi rózsából

Válassz kezeléseink közül:

Rosalpine arckezelés - 60 perc
Rosalpine arc-nyak-dekoltázs-kéz kezelés - 1.5 óra
Rosalpine teljes test kezelés - 1.5 óra
Rosalpine teljes test + arckezelés - 2 óra

Relax kezelés


Wellmed Studio Blog
Egészségpénztárak
Tudj meg többet rólam
Wellmed Stúdió Árlista