Meridiánkezelések


A meridián rendszerünk

A testünk külső jeleit tükrözi a szervezet energiaáramlása. Az energia a meridián csatornákon keresztül áramlik keresztül a szervezetünkön. A meridiánok a szervekkel vannak összekapcsolva a vegetatív idegrendszeren keresztül. Így a meridián csatornák, és a rajta elhelyezkedő akupunktúrás pontokon keresztül befolyásolni lehet a szerveinket és a szervezetünket, beleértve a pszihét is. Ez adja alapját a meridián kezeléseknek.

A több ezer éves múltra visszatekintő keleti orvostudomány bevonásával, a meridián kezelésekkel befolyásolni lehet a szervezet működését.

A meridián kezelésekkel  természetes módon keresztül elérhető, hogy leküzdjük a betegségeket és visszakapjuk természetes vitalitásunkat és szépségünket.
A nyugati orvostudomány és a kozmetika segítségével,  a keleti filozófia bevonásával a lehető legsikeresebben küzdhetünk a mind külső, és a belső eredetű problémák ellen.

Meridiánkezelések

Diagnosztika


A meridián kezeléseket megelőzi egy állapotfelmérés. A diagnosztizálás során képet kapunk, a szervezetünk egyensúlyi állapotáról, illetve a meridián rendszerünk működéséről és állapotáról.
A meridián kezelésekhez tartozó diagnoszta a keleti orvostudomány módszerével felméri a szervezet állapotát és a konzultáció során megtudhatjuk milyen lehetőségeink vannak az megelőzni, vagy kezelni a betegségeket.

Meridián kezelések

• Bioaroma olajos masszázs a célzott meridiáncsatornán (akupresszúra)
• Salaktalanítás, a meridiáncsatorna tisztítása, a blokádok feloldása, vákumos drenázzsal
• Elektroakupunktúra a megfelelő akupunktúrás pontokon

A meridián kezelések kellemesek, és a kezelés után egy kontroll mérést végzünk, összehasonlítva a kezelés előtti és utáni állapotot.

A prevenció a mai kor életviteléhez feltétlenül szükséges, hogy elkerüljük a megbetegedéseket. De kialakult problémák és tünetek kezelésében is nagymértékű sikereket lehet elérni a meridián kezelésekkel.

Wellmed Studio Blog
Menyasszony felkészítő program
Tudj meg többet rólam
Wellmed Stúdió Árlista