Szakembereink


Moncz Henriette

Moncz Henriette

szakoktató kozmetikus, ügyvezető, tulajdonos


1998 óta kozmetikus, 2004 –ben az Ausztriai Innsbruckban, a Piroche Cosmetiques osztrák központjában folytatta munkáját majd diplomát szerzett és szakosodott, wellness kozmetikai területen.
2005-óta az Észak Olaszországi Piroche Cosmetiques natur kozmetikai cég magyarországi képviselője, a Piroche Cosmetiques Hungary ügyvezetője.

2005- óta Wellmed Beauty Esztétikai Szépségközpont alapító tagja szakmai és ügyvezetője.
2006-ban gyakorlatot szerzett Bécsben a lézeres esztétikai kezelésekben, kiemelten az elos orvos-esztétikai technológiára épülő beavatkozásokban. Oktatója a különleges kozmetikai technikák alkalmazásának, mint a lézertechnológia, vagy a komplementer kozmetika. (keleti orvostudomány alapjaira épülő egészségkozmetika)
2008 óta munkálkodik a kozmetikusok egyetemi továbbképzése ügyében, ennek eredményeképpen 2010-ben elindult a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán az egészségügyi szakkozmetikus képzés, melynek Moncz Henriette egyik alapító oktatója.

Több szakmai újság szakcikk írója, szakmai lektora.

2018-ban az Év Szakemberének választották. Dr. Hende Csaba Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke védnökségével szervezett Szakmai Elit Díjátadó Gálaesten több szakma kiválóságai között díjazták munkásságát.

Több tévés és rádiós adásban ad szakmai témájú riportokat, kiemelten a TV2 csatornánál amelyben rendszeresen szakértőként van jelen.

Nyelvtudás: angol, német

Szakirányú végzettségek:
• 1999. Kozmetikus Ipartestület Budapest, Kozmetikus szak
• 2003. Fach Institut IWK / Innsbruck
• 2005. MTR / Bécs Kozmetológiai Lézeres kezelések
• 2010. Semmelweis Egyetem Egészségügyi Kar - egészségügyi szakkozmetikus oktatóWellmed Studio Blog
Egészségpénztárak
Tudj meg többet rólam
Wellmed Stúdió Árlista